logo opcedo blauw

bellene mailroute

telefoon button

OPCEDO de opleider in diverse specialistische opleidingen & cursussen

OPCEDO, Opleiding Centrum Donkerbroek, is een opleider die erkend wordt door de Stichting Incident Management Nederland, DNV, CCV, VBM, Koninklijke PBNA, NIBHV en door meerdere subsidie verstrekkers. OPCEDO biedt u diverse specialistische opleidingen en cursussen van een hoog kwaliteitsniveau die voldoen aan alle wettelijke eisen. Wij verzorgen opleidingen voor Verticaal Transport, Transport & Berging, Logistiek en Veiligheid & Kwaliteit. Opleidingen en cursussen die worden verzorgd door ervaren vakmensen en erop gericht zijn het beste uit de  individuele cursist te halen.

Ook voor de wettelijk verplichte nascholing code 95  voor beroepschauffeurs hebben wij een uitgebreid pakket. Onze code 95 opleidingen en cursussen zijn CCV gecertificeerd. Tevens bieden wij opleidingen en cursussen op maat aan, zodat deze actuele en relevante inhoud bevatten en hierdoor een meerwaarde zijn voor uw bedrijf. Ook bestaat de mogelijkheid dat de opleiding of cursus incompany gehouden wordt, zodat we voor ieder bedrijf een passend aanbod kunnen doen.

Mocht u vragen hebben over onze opleidingen en cursussen, of u wilt geheel vrijblijvend een offerte ontvangen, neemt u dan gerust contact met ons op. OPCEDO geeft u graag geheel vrijblijvend advies op maat, en begeleid u in het maken van de juiste keuze voor een passende opleiding of cursus.